dijous, 28 de juny del 2012

Banderoles

Estàs preparant la revetlla de Sant Pere? Doncs avui et donem una idea de decoració que et pot anar bé: banderoles.




Per fer-les necessitaràs: teles variades, biaix (tants metres com vulguis decorar), regle, tisores dentades, tisores normals, llapis, planxa i pistola de silicona o màquina de cosir.



Començarem fent el patró, un triangle de la mida que més ens agradi, en una cartulina. Posteriorment, el tallem.


Un cop tallat el cartró, els posem sobre una de les teles escollides per el revés i en fem la silueta. Així successivament amb les diferents teles escollides. En fem varis de cada tela.


Tallem els trinagles amb tisores dentades. Si vols, també pots tallar-les amb tisores normals i fer un zig-zag al voltant amb la màquina de cosir, però et suposarà més feina.


Agafem el biaix i el planxem per la mitat.


Posem els retalls dins el biaix doblegat, la distància dels trinagles és voluntària, depenent de si t'agrada més junts o menys. Aleshores amb la pistola de silicona els enganxarem. 
Aquests procès també el pots fer amb la màquina de cosir. Si ho fas cosint a màquina, col.loca prèviament els trinagles i subjecta'ls amb una agulla de cap per tal que no se't moguin a l'hora de cosir i així quedin tots a la mateixa distància.


Ja tenim llesta la banderola, en pots fer tantes com vulguis i tants metres com necessitis!!! 
A més, són reciclables, les pots utilitzar tantes vegades com festes com organitzis, ja que són més resistents que les tradicionals de paper, es poden guardar plegades i no ocupen gaire espai.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada