dilluns, 26 de novembre del 2012

Per Nadal... decoració i regals originals


Nadal ja s’acosta i hem de començar a pensar en decorar la casa per a les festes i a comprar regals per tots els amics invisibles, tió, Nadal i Reis.

La Formiga Lila et vol ajudar, per això ha preparat cosetes que segur que et serviran.



Per decorar la casa tenim la guirnalda de cors, que medeix 2,7 cm aprox i que es pot posar per decorar estanteries, finestres o bé a l’arbre (10€).



També tenim decoracions per l’arbre, que al mateix temps et poden fer servir per personalitzar els regals que facis (6€ paquet de 6). En tenim amb diferents combinacions de colors.



Com a regals per a l’amic invisible tenim varies opcions:

Cistelles fetes amb crochet de totes mides en colors gris i pedra. Els preus ocil·len segons el tamany. Són perfectes per a guardar les claus, posar bombons, com a panera, fruiter, per posar cremes, per guardar-hi les mantes, els diaris o el lego i les joguines dels nens.



Petita – 12€, mitjana - 15€, gran - 18€ i XXL - 25€
 
Per als maniàtics de l’ordre, són un  bon regal les bosses per a la maleta, les petites, perfectes per calces i mitjons, costen 8€ i les grans, ideals per samarretes i camises, 10€. N’hi ha amb diferents teixits.



I els moneders de 4€ o 8€ segons el tamany.



I si teniu alguna amiga amb fills petits, o a punt de ser mare, al catàleg de La Formiga Lila trobareu moltes opcions. Com les babetes, pitets alegres i divertits, els pitets clàssics, penjaxumets, etc.



A més a més, ara per nadal hem preparat packs molt pràctics i originals, com el pack berenar que costen 18€ o 26€ (segons si té un pitet o dos).



I com a detall, també hi ha els coixins, que agraden a grans i petits. I que es poden fer per encàrreg amb el color que es vulgui (estrella i lluna 10€, cor 12€).














1 comentari:

  1. Formiga!!
    Muy bonito todo...como siempre!! Creo que le pediré a los reyes unas cestas y unos cojines!!
    Besitos,
    Ana

    ResponElimina