dijous, 17 de gener del 2013

Estampant amb espelmes...

Ahir, passejant per la secció d'espelmes de Ikea se'm va ocòrrer que per la tarda amb els nens, podríem fer alguna manualitat, però quina? Veient el que tenia al davant, em va venir ràpid al cap la idea: estampar amb espelmes!!! 

I aquest va ser el resultat:



L'estampació amb espelmes és divertida, el resultat és molt maco i encara hi ha una tercera part positiva, les espelmes es queden pintades i són molt decoratives.




Però millor que anem per parts...

Per fer-ho necessitarem: cartulines, espelmes, pintures, una cullera per persona i paper de plata.



Començarem fent els dibuixos que ens agradin a les espelmes amb l'ajuda d'una cullera, si ho feu  amb nens grans es pot fer amb ganivet, que sincerement va una mica millor.

S'ha de fer un relleu profund (més que en l'exemple de la fotografia) perquè sinó a l'hora de posar la pintura els forats també s'omplen i el resultat no queda bé.



Netejarem l'espelma amb aigua perquè no ens quedin trocets enganxats. Després posarem pintura sobre un troç de paper de plata i passarem l'espelma com si fos un rodet de pintor. 



Per acabar, farem l'aplicació al paper, una altre vegada rodant-lo com un rodet de pintor. 

Podem repetir el procés tantes vegades com volguem. I si volem canviar de color només hem de passar per aigua l'espelma fins que quedi ben neta i, aplicar-li el nou color.




Que us divertiu!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada