divendres, 21 de juny del 2013

Preparant Sant Joan

Fas una revetlla a casa? No saps com decorar-la? doncs demana als teus fills que t'ajudin, que si seguiu els passos que us indico us quedaran unes banderoles molt "resultones" en un "plis plas".



Material per 4 metros de banderola:
Paper de seda de colors (nosaltres hem agafat 4 fulls, 1 groc i 3 blaus diferents), cola per a paper, tisores, tisores dentades, boli, regle i 10 metres de cordill. 



Comenceu doblegant els papers de seda per la mitat (segurament serà tal i com us els hauran venut), i amb l'ajut d'un regle feu una ratlla al mig (horitzontalment). 



Després a un dos centímetres feu una altre línea, una per banda  i per l'altre i a mà esquerra fem un ziga-zaga i a l'altre ratlles d'uns dos cm.




Un cop tinguem les ratlles fetes, ja podem tallar els fulls. Si ho fem tots a la vegada anirem molt ràpid.



Després farem els zig-zags i ja tindrem les banderoles. 



Com que haurem doblegat els fulls pel mig, quan passem a fer l'altre par de banderoles, primer de tot haurem de tallar el dobleg. 


A posteriori farem els talls verticals amb les tisores dentades.


Sense oblidar-nos de les puntes...



 ... i els laterals.



Aprofitant que tenim la línea horitzontal a la part superior, farem un dobleg que ens servirà per poder-hi posar el cordill de penjar.



Tallem dos metres i mig de corda. Separem els fulls i posem una línea de cola per a papers sota el doblegs, on hi posarem el cordill un ho tancarem, repetirem el procés amb un full de cada color.



Quan la cola s'hagi secat ja podeu penjar les banderoles!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada