divendres, 11 d’octubre del 2013

Amb l'arribada del fred... nou catàleg!!

Per fi, m'ha costat, per A o per B mai arribava el dia de penjar el nou catàleg. Però avui finalment ho puc penjar, tot i que ahir una visita a urgències casi ho impedeix!!!

Començarem per els jerseis, que ara ja són molt necessaris, (per cert, quin fred que fa avui!!) I aquest any amb tartans, lo més IN de la temporada!!!


Es fan per encàrreg, amb l'estrella del color que més t'agradi (tartans negre, gris o vermell), amb estrella davant i darrera, com l'any passat. Talla de la 1 a la 8 - 25 € i de la 10 a 12 - 27€.



Pels més petits les babetes de la temporada també segueixen les tendencies, i és que els tartans també arriben a les babetes! - 8€/U




I pel què fa a les bosses, hi ha varis models, la bossa GYM, ideal per fer-la servir per anar al gimnàs, a natació o com a maleta de cap de setmana (42x22cm)- 22€



També tenim les bosses de berenar que són perfectes per anar a buscar els nens al cole preparats amb tot allò que més els agrada i una bona dosis de paciència! - 10€/U. 
Hi ha moltes teles de colors i estils diferents i, a més a més, es pot fer el pitet a conjunt, si es vol.



I per les princeses de la casa i per les seves mares, aquesta temporada tenim els bolsos de vellut, en dos colors, morat i turquesa - 22€/U. 





Ja ho sabeu, si esteu interessats en algun dels nous productes podeu enviar un mail a laformigalila@hotmail.es i ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible. Fins aviat!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada