divendres, 6 de juny del 2014

Juguem a bitlles?

Ahir a la tarda vam jugar a bitlles a casa, ens ho vam passar molt bé, és un joc perfecte per fer amb nens des de 2 fins a 99 anys!

Si no en teniu, és ben fàcil fer-ne unes. Nosaltres ho vam fer amb botelles noves, però també es pot fer amb botelles usades, és una bona manera per reciclar i donar una nova vida a les botelles d'aigua que tingueu per casa.


Material: 6 botelles d'aigua (el tamany és indiferent), colorant alimentari (per si els nens es beuen l'aigua accidentalment), wasi tape i tisores.



Primer de tot treurem l'etiqueta a l'ampolla. Si les ampolles són reciclades les omplirem amb aigua. Després podem decorar-les amb el wasi tape escollit. Un cop decorades, podem passar a tenyir l'aigua amb el colorant, tingueu en compte que amb una sola gota de colorant ja tenim prou per tenyir una botella de mig litre.




Pots combinar colors i crear-ne així de nous, posar més o menys quantitat de colorant i jugar amb intensitats; a partir de tres colors (vermell, verd i groc), aquest és el nostre resultat:


---------------------


Ayer por la tarde estuvimos jugando a bolos en casa, nos lo pasamos muy bien, es un juego perfecto para hacer con niños de 2 a 99 años!

Si no tenéis, es muy fácil hacer unas. Nosotros lo hicimos con botellas nuevas, pero también se puede hacer con botellas usadas, es una buena forma para reciclar y dar una nueva vida a las botellas de agua que tengáis por casa. 




Material: 6 botellas de agua (el tamaño es indiferente), colorante alimentario (por si los niños se beben el agua accidentalmente ), wasi tape y tijeras.



Para empezar se saca la etiqueta de la botella. Si se trata de botellas recicladas las rellenaremos con agua. Después podemos decorarlas con el wasi tape elegido. Ya decoradas, podemos pasar a teñir el agua con el colorante, tened en cuenta que una sola gota de colorante ya tiñe toda una botella de medio litro.



Puedes combinar colores y crear así nuevos colores, poner más o menos cantidad de colorante y jugar con la intensidad; a partir de tres colores ( rojo, verde y amarillo), este es nuestro resultado:  







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada