dimarts, 17 de juny del 2014

"moments to go"



Amb l'arribada de l'estiu els festivals dedicats a la música y el teatre es multipliquen i, a més, poc a poc són més els que es dediquen als petits de les cases, així que cal aprofitar-ho i anar-hi!!!

AQUEST CAP DE SETMANA NO US PODEU PERDRE...

Xalaro
Els dies 21 i 22 de juny, a Platja d’Aro, es fa la Mostra d’espectacles i turisme familiar! Hi trobareu des d’en Pep Bou fins les Macedònia o el mag Edgard! Molts d’ells són gratuïts i els que no, el preu és de 3-5 euros! Amb el carnet de Súper3 gratuit! Les entrades es compren també per telèfon o si t’apuntes a última hora a les taquilles del recinte! (diferents llocs de la població)! Tingueu en compte que hi ha alguns espais que són reduïts, per tant, millor no deixar-ho per última hora!

Jardins Pedralbes (Palau Reial)
Aquest festival, celebrarà el Dia de la Música amb familia el dia 21 de juny a les 17h de la tarda!!! Sí, sí! aquest dissabte! Hi haurà concerts, teatre i activitats per tota la familia! Els menors de 12 anys (els de 12 inclosos) tenen entrada lliure i pels altres són 8 euros!


I AQUEST ESTIU...


MiniGrec
Espectacles per nens entre 3 i 12 anys, d’un preu entre 9 i 14 euros. Inauguren el festival el 28 de juny a les 18h, amb un espectacle gratuit al Teatre Grec (molt bon escenari!!!). Un total de 13 espectacles repartits en diferents teatres de la ciutat!

Cap Roig Festival
Amb gran varietat d’artistes, s’inaugura el festival el 4 de juliol! Però especialmente pels més petits marquem algunes dates al calendari!: l’11, 12 i 13 de juliol el musical dels Super3! i el Geronimo Stilton el 26 de juliol. També hi actúen els Amics de les Arts (el 25 de juliol), els Pets (el 10 d’agost) o Geriona i Deudeveu el 13 d’agost! Pel que fa els preus oscilen entre els 20/30 euros pel que fa els espectacles infantils i els altres que us hem destacat entre els 20/40 euros.

Festival Torroella de Montgrí
Sí! Aquest festival també ofereix un seguit de concerts dirigit a un públic familiar! Comença el 26 de juliol i acaba el 16 d’agost (concerts familiars)! El dissabte 2 d’agost hi actua el cor belga de noies Scala & Kolacny Brothers (18-22 euros), famós per les seves adaptacions de temes de Rolling Stones, Coldplay o U2, entre d’altres! El dissabte 16 d’agost a les 19h, hi ha la projecció de la pel·lícula muda El circ (de Charles Chaplin) amb música en directe (8-12 euros)

.......


Con la llegada del verano los festivales de música y teatro se multiplican y, además, són muchos los que cada vez más se orientan hacia los pequeños de las casas. ¡Esto hay que aprovecharlo e ir! 


ESTE FIN DE SEMANA NO OS PODÉIS PERDER...

Xalaro
21 y 22 de junio, en Playa de Aro, hay la Muestra de espectáculos y turismo familiar! Actúan entre otros, Pep Bou, Macedònia o el mago Edgard! Muchos de ellos gratuitos y los que no, entre 3-5 euros! Con el carnet de Súper3 gratuito! Los entradas se compran también por teléfono o o en las taquillas del recinto! (diferentes lugares de la población)! Son espacios pequeños, por lo que mejor no dejarlo para última hora!!

Jardins Pedralbes (Palau Reial)
Este festival, celebrará el Dáa de la Música en família el dia 21 de junio a las 5 de la tarde!!! Sí, sí! este sábado! Habrá conciertos, teatro y actividades para toda la família! Menors de 12 años (12 incluidos) tienen entrada libre y para el resto són 8 euros!


Y ESTE VERANO...


MiniGrec
Espectáculos para niños de 3 a 12 años, con un precio de 9 hasta 14 euros. Inauguran el festival el 28 de junio a las 18h, en el Teatre Grec (fantástico escenario!!!). Un total de 13 espectáculos repartidos en diferentes teatros de la ciudad!

Cap Roig Festival
Con gran variedad de artistas, se inaugura el festival el 4 de juliol!  Especialmente para los más pequeños tenemos!: el 11, 12 y 13 de julio el musical del Super3! y Geronimo Stilton el 26 de julio. También actúan los Amics de les Arts (el 25 de julio), los Pets (el 10 de agosto) o Geriona y Deudeveu el 13 dde agosto! Los precios oscilan entre los 20/30 euros para los espectáculos infantiles y entre els 20/40 euros los demás.

Festival Torroella de Montgrí
Sí! Este festival también ofrece conciertos dirigidos a un público familiar! Empieza el 26 de julio i termina el 16 de agosto (los conciertos familiares)! El sábado 2 de agosto hi actúa el coro belga de chicas Scala & Kolacny Brothers (18-22 euros), famoso por sus adaptaciones de temas de los Rolling Stones, Coldplay o U2, entre otros! Sábado 16 de agosto a las 19h, proyectan la película muda El circo (de Charles Chaplin) con música en directo (8-12 euros)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada