divendres, 22 de maig del 2015

benvingut albercoc!

Com ens agrada aquesta fruita, des del color fins el seu gust. Aquest cop el combinem amb dos altres productes igualment bons! Amb la mel sigueu generosos, ja que el contrast d'un punt àcid de l'albercoc i la dolçor de la mel és boníssim.
Nos encanta esta fruta! tanto su color como su sabor. Combinada con pistachos y miel está increíble. Se generoso con la miel ya que el contraste del sabor ácido de la fruta con la dulzura de la miel está muy bueno.


Necessitarem els albercocs, sucre morè, festucs i mel.
Necesitamos albaricoques, azúcar moreno, pistachos y miel.


Precalentem el forn a 150º. Rentem els albercocs, els partim per la meitat i els hi treiem el pinyol. Col·loquem les meitats a la safata del forn i espercim per sobre una mica de sucre morè.
Precalentamos el horno a 150º. Lavamos los albaricoques, los cortamos por la mitad y sacamos el hueso. Ponemos las mitades en una bandeja para el horno con un poco de azúcar moreno.


Mentre els tenim al forn uns 15 min., triturem els festucs amb un morter, perquè quedin trocets no molt petits. La gràcia és que després, quan els mangem, notem el cruixent dels mateixos.
Mientras están en el horno unos 15 minutos, machacamos los pistachos en trozos no muy pequeños.


Treiem els abercocs del forn, els col·loquem a la safata on els servirem i els hi posem mel per damunt. Posem els festucs per sobre i ja tenim el postre preparat. Postre, berenar o quan us vinguin de gust!
Sacamos los albaricoques del horno y los servimos con la miel y los pistachos. Para postre, merienda o cuando os apetezcan, ya que en un momento los tendréis hechos!


La veritat és que van tenir molt èxit, tant per petits com grans!
Tuvieron mucho éxito, tanto para pequeños como para mayores!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada